Устни и писмени преводи - Варна

Преводи на документи, договори, дипломи, пълномощни, сертификати, текстове - юридически, икономически, медицински, технически, бизнес, счетоводни, финансови, морски и др.

Агенция за преводи Йера град Варна извършва преводи от и на английски, руски, немски, италиански, испански, френски, гръцки, румънски, турски, полски, сръбски и др. Преводите с които се занимаваме се делят на няколко групи:

Писмени преводи
Устни преводи
Специализирани преводи
Преводи за уеб страници
Легализация


Езиковият превод е сложен процес. За да получите качествен превод са нужни време, усилия и човек
, който не просто знае езика, а има нужните умения, навици и знания да трансформира дадена информация от един език на друг без да изкривява смисъла или да звучи неестествено и грозно. Ето защо ние в Езиков център Йера град Варна сме подбрали екип от преводачи, които притежават подходяща квалификация, умения за ползване на специализирана справочна литература или речници и опит в различни терминологични области. Високото качество на услугите, които предлагаме е гарантирано от филологическото образование и допълнителните квалификации в областта на специализирания превод на нашите преводачи. Благодарение на това ние можем да удовлетворим изискванията на нашите клиенти, да изпълняваме сложни и обемни проекти, преводи за фирми и организации, превод на лични и специализирани документи, превод на счетоводни и фирмени документи, превод на текстове, документация и кореспонденция. Голяма част от преводите, които извършваме са специализирани текстове, договори и документи в различни области – банково дело, финанси, управление на капитали, одит, счетоводство, право, образование, туризъм, фармация, медицина, транспортни услуги, автомобилостроене, енергетика, информатика, електроника, строителство, недвижими имоти, услуги, внос и износ, селскостопанска техника и др. Нашият екип е в постоянна връзка с клиента за евентуални консултации и уточнения. Преведените материали се подлагат на допълнителна проверка и редакция, като по желание на възложителя му се изпращат за предварителен оглед и мнение.

Легализацията, която предлагаме се извършва от допълнителен екип от специалисти, които превеждат и заверяват документа и други, които се занимават с проверката и заверката от необходимото министерство.
За да извършим легализация на документ е необходимо да донесете оригинален документ, заверен с апостили или печати в зависимост от вида на документа. Този оригинал се прилага към превода. Има възможност да бъде и дубликат, но задължително трябва да бъде нотариално заверен.
Видът на поръчката може да бъде стандартна  (около 10 работни дни) или експресна (3 работни дни).
Цената варира от вида на документа, срока на изпълнение и според това дали документа е от България за чужбина или от чужбина за България.

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top