Онлайн Уроци и Курсове в реално време с Преподавател.

 

Онлайн Уроци и Курсове по Английски, Немски, Руски, Български език и Математика в реално време с Преподавател - за цялата страна.

В днешните дни на световна пандемия и глобална паника, не бива да забравяме, че един ден всичко ще свърши. Ще дойде края и на този кошмар и ще трябва да се научим да живеем след него. Докато това стане, обаче, живота трябва да продължи, ежедневната ни борба с проблемите никога не спира. Има един аспект, на който всички трябва да обърнем изключително внимание, защото бъдещето ни зависи от него почти толкова, колкото и от усилията на лекарите в болниците.

Образованието! То не бива да се пренебрегва дори за миг и винаги трябва да се обръщаме към него като лъч светлина в тъмната и страшна действителност.

Нашето бъдеще е в ръцете на образователната система, а тя понякога има нужда от помощ. Независимо къде се намирате в момента, нашите специалисти са тук, за да Ви помогнат! С помощта на глобалната интернет мрежа, всеки може да учи на всякъде. Ние може да се намираме във Варна, но разполагаме с достатъчно ресурси, за да проведем онлайн обучение не само в големите градове като София, Пловдив, Бургас, Добрич, Кърджали, Видин, Велико Търново, Сандански и други, но и до всяко малко селце, в което някой иска да се научи. Онлайн обучението е факт и всички трябва да се възползваме максимално от преимуществата му.

Не се чудете как да помогнете на детето си да навакса пропуснатия материал в училище, докато жонглирате с работата, онлайн обучението, домакинските задължения и всяка дреболия, която изисква Вашето внимание всеки ден. Знаем, че си мислите „Няма полза от онлайн обучението в държавните училища, защо ще има от това в частна школа?“ Отговорът е прост: При дистанционното обучение в училище, един учител трябва за малък период от време да предаде урок, да провери докъде се простират знанията по вече взетите уроци и да обърне внимание на всички 20-25 деца в този клас. При нас, имате възможност да се включите в онлайн курс с група, която е с максимален капацитет от 6 деца, или да получите индивидуален онлайн урок, което гарантира три-четири пъти повече време за Вашето дете. Дистанционното обучение е факт, а вероятно ще се превърне в нещо обичайно в бъдеще. Време е да приемем. Не пренебрегвайте нуждите на нито един член от семейството си. Докато Вие сте на работа, нашите преподаватели ще помогнат на детето Ви да разбере трудните задачи по математика, да се научи да пише правилно текстове по български, да разсъждава задълбочено по литература или да владее свободно чужд език.

След проблемите с дистанционното обучение в края на миналата учебна година и всички неуспехи на входните нива през тази учебна година, все повече родители търсят помощта на частни школи и уроци. Не се тревожете ако във Вашият град няма такава или тази, която е близо до Вас не Ви осигурява нужното ниво на компетентност. От ветровития морски бряг, ние идваме на помощ. Използвайки програмата Teams на Microsoft ние ще организираме онлайн видео връзка между ученика и учителя и ще съдействаме за безпроблемното протичане на часа. Програмата е достъпна както за преносими и стационарни компютри, така и за мобилни устройства.

Преимуществата за възрастните са не по-малко. Докато чакате пералнята да изпере или супата да стане готова, имате възможност да придобиете нови знания направо в хола, без да губите излишно време в пътуване до и от образователния център. Можете да се включите в онлайн курс по език, който се провежда в удобно за всички участници време, или да използвате пълноценно обедната почивка в офиса и да придобиете нови и полезни знания. Дистанционното обучение не е само за децата в училище. Възрастните също могат да учат онлайн.

Без значение в кое населено място се намирате, можете да се свържете с нас и да използвате услугите ни безпрепятствено с помощта на светованата интернет мрежа.

Нека не заклеймяваме дистанционното обучение онлайн, само защото в една сфера резултата не е бил достатъчно добър. При нас Вие сте личност, с която се съобразяват, а не част от многото.

За информация и въпроси относно нашите услуги и онлайн курсовете ни, можете да ни пишете на e-mail: office@jeravarna.com или да се свържете с нас по телефона на: 0878/39 49 39

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top