ЗЕЛЕН СРЕДНОВЕКОВЕН ЛАГЕР 2021

Зелен средновековен лагер “Рицари и принцеси ”

Подарете на вашите деца едно неповторимо и незабравимо лято, изпълнено с невероятни преживявания, игри, приключения, занимания и емоции. Запишете ги в зеления средновековен лагер, организиран от Образователен център Йера – „Легенда за изгубените кралства“, където децата ще прекарват дните си сред природата на чист въздух в зелени гори и разцъфнали поляни.
Йера предлага на вашите деца уникално изживяване - заедно ще се пренесем назад във времето и ще влезем в ролите на могъщи царе, управлявали велики царства, непобедими рицари, мерили сили в турнири за чест и слава или за сърцето на красиви принцеси, свирепи войни, които се сражавали във велики битки и плячкосвали села и градове, или бедни селяни, борили се за оцеляване в тези опасни времена. Ще видим как са живели хората през средните векове, какво са правили, какви са били техните обичаи, начин на живот и култура. Момичетата ще изпитат нелеката участ на домакинята или славната съдба на Жана Дарк - жената воин, а може би и приказния живот на принцеса, за чието сърце рицари се бият в турнири. Момчетата ще се превъплътят в кръвожадни войни викинги, грабещи всичко по пътя си или в славни рицари, защитници на слабите и доброто, а някои от тях могат да станат велики и мъдри крале.
Децата ще видят и докоснат всичко това на живо, нещо повече - те самите ще участват и ще имат уникалната възможност да пресъздадат този неповторим и изпълнен с невероятни емоции свят. През тези две седмици чрез комплексна ролева игра с интересен и забавен исторически сценарий, включваща множество състезания, игри и приключения, децата ще се потопят в отдавна отминали епохи и ще преживеят живота и ежедневието на нашите предци. Ще има ежедневни занимания по стрелба с лък, хвърляне на копие, средновековен бой с меч и щит, и много др. Участниците ще могат да премерят сили в множество турнири, състезания и игри, в които всеки ще може да демонстрира и види какво е научил и как се справя в света на „Легенда за изгубените кралства“. Всеки ден ще научават и виждат нещо ново за живота от преди 1000 години.

ПРОГРАМА

Зеленият летен лагер на Образователен център ЙЕРА „Легенда за изгубените кралства“ е спортно-развлекателна и образователна програма, имаща за цел чрез много игри, спорт, тренировки, демонстрации, практически занимания и увлекателни беседи да научи децата и да им разкрие различни аспекти и интересни факти от историята, културата, бита, живота, географията и др. на различни народи и държави. Децата се превозват с лицензиран транспорт до Гората на Мистериите, заобиколена от зелени и разцъфнали поляни в екологично чист район с красива и живописна природа, недалеч от гр. Варна.  Изградени са съоръжения за тренировки, игри, състезания, забавления, занимания и обучение. Децата се организират в отделни кралства, които водят борба за власт и територии. Тренират стрелба с лък, хвърляне на копие, бой с меч и щит, спортуват на трасето на издръжливостта, за да премерят сили и умения в турнири и велики битки между кралствата, където само едно ще оцелее. Започват да строят крепости за защита, да печелят брони и оръжия в състезания, да изпълняват различни мисии и задачи сражавайки се с митични същества и древно и могъщо зло пазители на мощни артефакти, да ги търсят в приключенски и стратегически игри за да им помогнат да спечелят великата война на Изгубените Кралства.

Ежедневните приключения: стрелба с лък, хвърляне на копия, бой с меч и щит,търсене на съкровища, състезания с преминаване на препятствия, катерене и въжени атракциони, игри за печелене на територии и награди, игри за оцеляване, строене на заслони и крепости, игри, битки, забавления и много други вълнуващи преживявания, които сме подготвили за Вашите деца! 

 

 

 


Екип от специалисти – аниматори и учители, ще води заниманията на децата, а опитни възстановчици ще правят демонстрации на истински средновековни костюми, бойни оръжия, доспехи и умения (стрелба с лък, хвърляне на копие, бой с меч и щит и др.), от различни епохи и страни, след което ще обучават и тренират децата на всички тези умения.

Посетете фейсбук страницата на Зелен Лагер Рицари и Принцеси за да разгледате много интересни снимки и видеа от приключенията на децата!

https://fb.me/zelenlager

Предвидени са веднъж в седмицата екскурзии до исторически и археологически обекти, с включена беседа.
Екскурзиите се заплащат допълнително. Цената включва: лицензиран транспорт с разрешително за деца, входни такси и филм беседа. Храната не е включена в цената.

Нашият зелен лагер е разпределен в двуседмични периоди, които продължават
от понеделник до петък от 8:30-17:30. Дати и периоди:

Юни: 14.06 - 25.06.2021
28.06 – 09.07.2021

Юли: 12.07 – 23.07.2021
26.07 – 06.08.2021

Август: 09.08 – 20.08.2021
23.08 – 03.09.2021

Ако има желаещи организираме и групи за началото на септември.

Обяд:
Изпратен вкусен обяд от вкъщи заедно с вода, плодове и др.

Цена:
180.00лв за период (две седмици)*

* Една смяна е 10 работни дни (две седмици). Записване за период от една седмица е на цена 110лв. При продължаване на периода с още една седмица цената остава 110лв.
* При пропускане на дни по вина на клиента или негов отказ от посещаване на лагера не се приспадат суми и не се прехвърлят дни в други периоди!
10% отстъпка от цената при ранно записване до 25.05.2021 - 162.00лв

В цената влиза:
– Лицензиран транспорт
– Тренировки и обучение по стрелба с традиционен средновековен лък
– Тренировки и обучение по средновековна фехтовка (бой с меч и щит)
– Тренировки по хвърляне на копие
– Целодневно грижа от двама аниматори
– Множество игри, състезания, забавления, демонстрации и др.
– Лъкове, стрели, копия за тренировките
– Цялостно бойно снаряжение за Вашите деца (обезопасени мечове, щитове, брони, шлемове, и др.)


Тръгване сутрин в 9.00 часа от градинката на ул. Генерал Гурко 13. Връщане в 17.30 часа на същото място.


Очакваме Ви!

 

До 10% ОТСТЪПКА ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ ЗА ЗЕЛЕН ЛАГЕР 2021!

Запишете се за някоя от Летните ни програми до 25.05.2021г. и ще получите до 10% отстъпка за ранно записване.

Отстъпката важи за:

1. Лятно училище за деца - полудневна и целодневна програма през месеците юни и юли,(август)!
2. Лятна занималня през месеците юни, юли, август и септември!
3. Летни курсове по АНГЛИЙСКИ, РУСКИ, НЕМСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ, РИСУВАНЕ и МАТЕМАТИКА - за деца!
4. Летни курсове по НЕМСКИ, АНГЛИЙСКИ, РУСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ и РИСУВАНЕ - за възрастни!
5. Зелен Средновековен Лагер - целодневна програма на открито за деца от 6 години до 14 години

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top