Математика за 4 клас

Подготовка по математика за 4-ти клас

Подготовката на малките ученици в 4 клас е нелека задача.  Учениците изпитват огромно притеснение и несигурност  при справяне с външното оценяване след четвърти клас. В четирите години  на обучение в училище те натрупват много знания, но и забравят част от тях с времето.


Ние от Школа по математика ЙЕРА предлагаме курсове за малките ученици от четвърти клас за по-лесно справяне с външното оценяване.
Нашата идея за четвъртокласниците е да попълним пропуските от първите три години и да помогнем да придобият и затвърдят нови знания от материала за четвърти клас. Задачата ни е да покажем на учениците, че математиката е приятна и забавна, ако я опознаят и овладеят.
Разработваме подходящи задачи, за да са подготвени с изпитния вариант. Изготвяме пробни изпити, за да покажем на учениците, че могат да се справят.
За учениците, които обичат математиката и желаят да развиват уменията си, има допълнителни по-сложни задачи за олимпиади и състезания в четвърти клас.
Обучението на четвъртокласниците може да бъде както индивидуално, така и в група (малки групи).

 


Подготовката за външно оценяване (изпит) на четвъртокласници включва:
-    специално разработен план със задачи, включени в материала за четвърти клас;
-    припомняне на всички учени до момента правила и решаване на примерни варианти;
-    забавни задачи;
-    решаване на задачи включени в изпита (външно оценяване).

 

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top