Подготовка за изпити

Подготовка по математика за изпити след 12-ти клас

Школа по математика Йера организира курсове за подготовка по математика за изпити след 12-ти клас.
Индивидуални и групови уроци по математика за подготовка за изпити след 12 клас.


Курсът може да бъде  целогодишен и интензивен, съобразен изцяло с материала в изпитното ниво за съответния изпит по математика.
Правят се постоянни тестове,  решават се варианти давани от предходни години от съответния ВУЗ, за да се подобри нивото и бързината за успешно взимане на изпита.
Курсът е съобразен изцяло с държавните образователни изисквания,  както и с компонентите на изпита по математика на всеки от Вузовете.
Графикът на провежданите часове е изцяло съобразен с учениците (ако е в група) и с ученика (ако е индивидуално обучението).
Съобразено е със смяната в училище и възможността за посещение според другите ангажименти извън училище.
Курсовете се заплащат разсрочено на вноски според вида на обучението.
Груповото обучение се осъществява в малки групи съобразени с нивото на желаещите.Подготовка за изпит по математика след 12-ти клас включва:

- Входящ тест определящ стартовото ниво по Математика;
- Запознаване с формата и спецификите на изпита изцяло съобразено с държавните образователни изисквания
- Подробен преговор на изучавания материал  и надграждане на знания от 12-ти клас по Математика.
- Курс за преговор и надграждане на знания за правила, теореми и формули по алгебра и геометрия.
- Упражнения с примерни изпитни задачи.
- Решават се примерни тестове, варианти от предходни години.
- Правят се пробни изпити в края и по време на учебния период.
- Работим със собствен, разработен учебник с различни нива на трудност на задачите.Курсът е с продължителност 112 уч. часа в зависимост от нивото на ученика.
Обучението се организира индивидуално и групово (малки групи).
За индивидуалното обучение продължителността се определя според бързината на разбиране и нивото на желаещия. Записванията за индивидуално обучение са постоянни и по всяко време може да стартира обучението по математика.

 

 

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top