Немски за деца


Курс немски език за деца град Варна

Детските курсове по немски език са предназначени за деца на 4 - 13 годишна възраст.

Добре систематизираният и разработен учебен материал провокира детското съзнание и стимулира процеса на обучение. Уроците включват развитието на умения за четене и писане, както и плавното усвояване на чуждия език.

Изучаването на лексиката е лесно и забавно, малките ученици ще се забавляват учейки се да четат, пишат, слушат и говорят. Специализираните учебни системи на издателство Hueber и специалната методика за работа с деца осигуряват много добър старт на децата, които се запознават с немския език за първи път. Чрез допълнителни материали и помагала граматическите и лексикални упражнения, се представят по забавен и приятен за децата начин и така те затвърждават и развиват получените знания с удоволствие. Използват се много интерактивни методи, методи за бързо и неусетно усвояване на материала, много игрови занимания и видео уроци, с които децата успяват да се пренесат в реална атмосфера и да осъзнаят, че обучението е истински важно за тях.
В Образователен център ЙЕРА смятаме, че е колкото по-рано стартира обучението на детето по чужд език, толкова по-неусетно ще бъде научен.
От опитът през годините сме научили, че децата започнали от малки с чужд език, той става за тях като роден език. Много е важно цялото обучение да бъде една забавна игра с високи резултати.

Курсове за деца 3-6 години

Езиковото обучение за деца на възраст от 3 до 6 годишна възраст се разделя на четири учебни системи според нивото и възрастта на децата в група, като всяка система допълва предходната, като увеличава знанията и комуникативните умения чрез забавен и лесен начин. За тях това е едно ново предизвикателство, с което се запознават и създават положително отношение към езика.
Курсът за най-малките може да бъде индивидуално и групово обучение.
При индивидуалното обучение няма определен брой часове, а материал, който трябва да се покрие. Курсът може да започне по всяко време.
При груповото обучение целогодишният курс започва от 1-ви октомври и продължава до 30 май. Програмата включва 64 уч.часа, като посещенията се изготвят спрямо свободното време на децата - 2 посещения седмично по 1 астрономически час.

Курсове за деца от 1 до 4 клас

Тези курсове имат за цел да ограмотят детето и да изградят езиковата грамотност. Във всяко следващо ниво детето усвоява все повече знания и започва да използва езика в своето ежедневие. Показваме на децата, колко лесно и забавно може да бъде ученето и как с малко усилия резултатите задължително са на лице. В тези нива си служим освен с интерактивни методи и с методи за бързо разбиране и усвояване на знания специално разработени от нашия център.
При индивидуалното обучение няма определен брой часове, а материал, който трябва да се покрие. Курсът може да започне по всяко време.
При груповото обучение целогодишният курс започва от 1-ви октомври и продължава до 30 май. Програмата включва 64 уч.часа или 96уч.часа според нивото, като посещенията се изготвят спрямо свободното време на децата - 2 посещения на седмица по 1 астрономически час/ 2 посещения на седмица по 2уч.часа.

Курсове за деца от 5 до 7 клас
Тези курсове имат за цел да усъвършенстват и затвърдят знанията по английски език. В тези нива се залага на обучението върху реалния свят и използването на езика в него.
Програмата включва 96уч.часа според нивото, като посещенията се изготвят спрямо свободното време на децата - 2 посещения на седмица по 2уч.часа.

Курсове от 8 до 12 клас:
При индивидуалното обучение няма определен брой часове, а материал, който трябва да се покрие. Курсът може да започне по всяко време. Този вид обучение може да бъде както в Помощ в училище (съобразен с учебните материали в училище),  така и по нашите системи на Hueber.
Груповото обучение
се провежда заедно с студенти и възрастни, тъй като опитът ни е доказал, че това е начина да мобилизираме максимално тийнейджърите да постигнат добри резултати.

Искам да получа повече информация как да се запиша.

 

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top