Курсове по английски език - Варна

 

Нашите курсове по английски език за работещи и студенти обхващат всички нива от начинаещи до напреднали (А1-С2)! Разработени са за да задоволят нарастващите потребности от използването на английски език в различни ситуации.
Курсът
по английски език с обща насоченост, ще запознае курсиста с езика, ще изгради умения за свободно общуване във всекидневни ситуации, или ще усъвършенства вече придобитите знания!

Тези курсове по английски език ще развият Вашите комуникативни умения, ще разширят знанията Ви  и ще изградят увереността Ви за владеене на езика, или ще Ви помогнат да направите първите стъпки по овладяването на английския език! Той е насочен към развиване на четирите основни умения писане, говорене, четене и разбиране, като темите върху които се акцентира са от Вашето ежедневие – в магазина, в ресторанта или бара, на улицата, на работа, за дома и семейството, за образование, навици, приятели, спорт, пътуване, здраве и др. Общият английски език ще изгради у Вас чувство на увереност в различни житейски ситуации.

Работим с изцяло нова система за обучение по английски език на възрастни на Oxford, разработена в учебник и тетрадка (за курсистите), обхващаща четирите основни компонента, но съсредоточена върху комуникацията. Изцяло свежа и обновена информация, интересни и полезни текстове и теми. В обучението са включени много видео филми в различни тематики, тестове за упражнение, допълнителни истории за слушане и специална онлайн платформа за възрастни с упражнения за домашна подготовка и затвърждаване на наученото.

Обучението по Английски език се разпределя в нива изцяло съобразени с Европейската езикова рамка:
А1-Beginner; A1-Elementary; A2-Pre-Intermediate; B1-Intermediate; B2-Upper-Intermediate; C1- Advanced

Курсът по общ английски език може да бъде под индивидуална и групова форма на обучение.

При груповото обучение:

А1-Beginner:

  • Продължителност 60 уч.часа (1уч.час е 45 минути)
  • Стандартен курс - два пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 2,5 месеца
  • Интензивен курс - три пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 1 месец и три седмици

A1-В1:

  • Продължителност 80 уч.часа (1уч.час е 45 минути)
  • Стандартен курс - два пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 3,5 месеца
  • Интензивен курс - три пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 2,5 месеца

В2-C1:

  • Продължителност 100 уч.часа (1уч.час е 45 минути)
  • Стандартен курс - два пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 4 месеца
  • Интензивен курс- три пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 3 месеца

При индивидуалното обучение няма определен брой часове, а материал, който трябва да се покрие. Броят часове изцяло зависи от начина на възприемане и конкретните нужди и изисквания. Посещенията и интензивността се определят изцяло от Вашето свободно време.

Работим изцяло с филолози и педагози по английски език с опит, усъвършенствали езика и метода на преподаване, за да може материала да бъде по-лесно представен и по-лесно усвоен от курсистите. На ниските нива граматиката задължително се обяснява на български език, за да бъде усвоена максимално точно и разбираемо от начинаещите.

Искам да получа повече информация и как да се запиша.

 

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top