Курсове по английски език за подготовка за IELTS & TOEFL - Варна

Курсове за подготовка за – IELTS и TOEFL

Курсът е предназначен за хора, които искат да продължат образованието си в университети във Великобритания. Курсовете за IELTS и TOEFL включват цялостна и задълбочена подготовка за успешно представяне на изпита. По време на курса се обръща особено внимание на 5-те изпитни компонента, включени в теста:

 

 

  • Четене с разбиране
  • Писане
  • Граматика и лексика
  • Слушане с разбиране
  • Говорене

В курса на обучение по английски език са предвидени упражнения и тестове за развиване и усъвършенстване на граматическите знания, разглеждане на текстове с различно съдържание и тематика за обогатяване речниковия запас и лексиката, упражнения за слушане с разбиране и четене с разбиране с цел развиване на практически умения у учениците, както и обсъждане на различни теми чрез диалози и монолози за подобряване изказа и уменията за свободно изразяване на курсистите! По време на курса учениците полагат пробни тестове в изпитна обстановка с цел проверка и затвърждаване на знанията и уменията си. Всеки пробен изпит се проверява, оценява и се изготвя рецензия от преподавателите!

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top