Математика и БЕЛ за 7ми клас

Подготовка по математика за матура - изпит след 7-ми клас

Материалът в 7-ми клас по математика започва да затруднява учениците и те изпитват огромно притеснение и несигурност при справяне с външното оценяване след седми клас.

Ние от Школа по математика ЙЕРА предлагаме курсове за ученици от седми клас за по-лесно справяне с външното оценяване (матура) и изпитите за гимназии и техникуми. Нашата идея за седмокласниците е да попълним пропуските от изминалите години и да помогнем да придобият и затвърдят нови знания от материала за седми клас. Задачата ни е да покажем на учениците, че математиката е приятна и забавна, ако я опознаят и овладеят.
Разработваме подходящи задачи, за да са подготвени  с изпитния вариант. Изготвяме пробни изпити, за да покажем на учениците, че могат да се справят.

- Работим със собствен, разработен учебник с различни нива на трудност на задачите.

Подготовка по Български език и Литература за матура - външно оценяване след 7-ми клас

Образователен център Йера организира групи за подготовка на седмокласници и кандидат-гимназисти за външно оценяване по Български език. Курса е част от нашата Школа по Български език и Литература и е напълно съобразен с актуалните изисквания на МОН. Всеки наш ученик получава индивидуално внимание и грижа да усвои нужните знания, за да не изпитва затруднения, както на изпита, така и по-късно – в гимназията.

Курсовете се водят от квалифицирани преподаватели, филолози и математици с опит в подготовката на ученици за изпити и външно оценяване след седми клас.

Курсовете за подготовка по Български език и Математика за външно оценяване след 7-ми клас са с продължителност 104 уч. часа.

В курса са включени два пробни изпита.

Обучението на седмокласниците може да бъде както индивидуално, така и в група (малки групи).

Записванията стават на място, в офиса на Образователен център Йера.

За информация и записване телефон 0878/39 49 39 или - Контакти

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top