ЗЕЛЕН СРЕДНОВЕКОВЕН ЛАГЕР 2019

Зелен средновековен лагер “Легенда за изгубените кралства ”

Подарете на вашите деца едно неповторимо и незабравимо лято, изпълнено с невероятни преживявания, игри, приключения, занимания и емоции. Запишете ги в зеления средновековен лагер, организиран от Образователен център Йера – „Легенда за изгубените кралства“, където децата ще прекарват дните си сред природата на чист въздух в зелени гори и разцъфнали поляни.
Йера предлага на вашите деца уникално изживяване - заедно ще се пренесем назад във времето и ще влезем в ролите на могъщи царе, управлявали велики царства, непобедими рицари, мерили сили в турнири за чест и слава или за сърцето на красиви принцеси, свирепи войни, които се сражавали във велики битки и плячкосвали села и градове, или бедни селяни, борили се за оцеляване в тези опасни времена. Ще видим как са живели хората през средните векове, какво са правили, какви са били техните обичаи, начин на живот и култура. Момичетата ще изпитат нелеката участ на домакинята или славната съдба на Жана Дарк - жената воин, а може би и приказния живот на принцеса, за чието сърце рицари се бият в турнири. Момчетата ще се превъплътят в кръвожадни войни викинги, грабещи всичко по пътя си или в славни рицари, защитници на слабите и доброто, а някои от тях могат да станат велики и мъдри крале.
Децата ще видят и докоснат всичко това на живо, нещо повече - те самите ще участват и ще имат уникалната възможност да пресъздадат този неповторим и изпълнен с невероятни емоции свят. През тези две седмици чрез комплексна ролева игра с интересен и забавен исторически сценарий, включваща множество състезания, игри и приключения, децата ще се потопят в отдавна отминали епохи и ще преживеят живота и ежедневието на нашите предци. Ще има ежедневни занимания по стрелба с лък, хвърляне на копие, средновековен бой с меч и щит, конна езда, и много др. Участниците ще могат да премерят сили в множество турнири, състезания и игри, в които всеки ще може да демонстрира и види какво е научил и как се справя в света на „Легенда за изгубените кралства“. Всеки ден ще научават и виждат нещо ново за живота от преди 1000 години.

ПРОГРАМА

Зеленият летен лагер на Образователен център ЙЕРА „Легенда за изгубените кралства“ е спортно-развлекателна и образователна програма, имаща за цел чрез много игри, спорт, тренировки, демонстрации, практически занимания и увлекателни беседи да научи децата и да им разкрие различни аспекти и интересни факти от историята, културата, бита, живота, географията и др. на различни народи и държави.
Децата се превозват с лицензиран транспорт от офиса на Образователен център ЙЕРА до малка ферма, в която се отглеждат коне и крави, заобиколена от зелени гори и разцъфнали поляни в екологично чист район с красива и живописна природа, недалеч от гр. Варна. Във фермата има изграден манеж за тренировки по езда и е отделена просторна поляна в близост до гората, където са изградени съоръжения за тренировки, игри, състезания, забавления, занимания и обучение. Децата се организират в отделни кралства, които водят борба за власт и територии. Тренират стрелба с лък, хвърляне на копие, бой с меч и щит, спортуват на трасето на издръжливостта, за да премерят сили и умения в турнири и велики битки между кралствата, където само едно ще оцелее. Започват да строят крепости за защита, да печелят брони и оръжия в състезания, да изпълняват различни мисии и задачи сражавайки се с митични същества и древно и могъщо зло пазители на мощни артефакти, да ги търсят в приключенски и стратегически игри за да им помогнат да спечелят великата война на Изгубените Кралства. Ежедневните занимания (игри, тренировки, спорт, забавления,беседи и др.) на децата ще води екип от специалисти – аниматори и учители, а опитни възстановчици ще правят демонстрации на истински средновековни костюми, бойни оръжия, доспехи и умения (стрелба с лък, хвърляне на копие, бой с меч и щит и др.), от различни епохи и страни, след което ще обучават и тренират децата на всички тези умения. Тренировките по конна езда ще научат децата как да стоят правилно на коня, как да го управляват, яздят и много др.

Предвидени са веднъж в седмицата екскурзии до исторически и археологически обекти, с включена беседа.
Екскурзиите се заплащат допълнително – 15.00лв за всяка. Цената включва: лицензиран транспорт с разрешително за деца, входни такси и филм беседа. Храната не е включена в цената.Нашият зелен средновековен лагер е разпределено в двуседмични периоди, които продължават
от понеделник до петък от 8:30-18:00
. Дати и периоди:

Юни: 03.06-14.06.2019

17.06-28.06.2019

Юли: 1.07-12.07.2019

15.07-26.07.2019

Август: 29.07-09.08.2019

12.08-23.08.2019

Ако има желаещи организиране и групи за началото на септември.

Обяд:
Изпратен вкусен обяд от вкъщи заедно с вода, плодове и др.

Цена: 120.00лв за седмица/240.00лв за период (цена до 30.04.2019-108.00лв за седмица/ 216.00лв за период)

В цената влиза:
- Лицензиран транспорт
- Конна езда
- Тренировки и обучение на стрелба с лък
- Тренировки и обучение по средновековна фехтовка (бой с меч и щит)
- Тренировки по хвърляне на копие
- Целодневно грижа от двама аниматори
-
Множество игри, състезания, забавления, демонстрации и др.
- Лъкове, стрели, копия за тренировките
- Цялостно бойно снаряжение за Вашите деца (обезопасени мечове, щитове, брони, шлемове, и др.)

 

Тръгване сутрин в 9.00 часа от офиса на Образователен център ЙЕРА ,ул. Братя Бъкстон 19. Връщане в 17.30 часа в офиса на Образователен център ЙЕРА.


Очакваме Ви!

 

ЗА ПЛАЩАНЕ ПО СМЕТКА:
ЗЕЛЕНО ЛЯТО ЕООД
IBAN:BG43STSA93000026097263
Банка:ДСК
Текст: ЛЗЛ, Име и фамилия на детето и период

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top