Летни програми за деца 2018

ЛЕТНИ КУРСОВЕ 2018

ЗА ДЕЦА ПО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, РУСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ ЗА ЧУЖДЕНЦИ, МАТЕМАТИКА И РИСУВАНЕ


Ние в Образователен център Йера Ви предлагаме незабравимо преживяване за Вашите деца!

Образователен център Йера Ви предлага летни курсове по АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, РУСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ ЗА ЧУЖДЕНЦИ, МАТЕМАТИКА И РИСУВАНЕ за деца! Програмата включва обучение по специално разработена методика за работа с деца използваща иновационни интерактивни методи и съвременни учебни системи на водещи издателства. Курсът застъпва всички основни принципи в изучаването на езика, упражнявайки граматика и лексика чрез игри и състезания, развива уменията за говорене и разбиране чрез песни, приказки и разкази, обогатява езиковата култура на децата, развива логическото им мислене.

Курсът по АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, РУСКИ, ИТАЛИАНСКИ и БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ за деца е с продължителност 60 учебни часа и ще се провежда през месеците юни, юли и август три пъти седмично по два учебни часа.

Летният курс за деца от 4 до 6 години е с продължителност 40 уч.часа, като посещенията са 3 пъти в седмицата по 1 астрономически час. Курсът се провежда през месеците юни, юли, август и/или септември.


Допълнителни курсове и занимания:


*Курс “Опознай професиите” - целта на тази програма е децата да се запознаят добре с професиите, да разберат всяка професия, колко е важна за населението и колко много трябва да учат, за да постигнат мечтаната професия.
Получават насоки кои са предметите, в които трябва да бъдат много добри, за да успеят. Нашата идея ще бъде да амбицираме децата да имат мисия заради, която да учат и да се развиват.

*Курс „Литературна игра” – целта на програмата е да развие творческия
потенциал на децата, да стимулира въображението им, да им покаже
богатството на родния език  и неговите изразителни възможности, да ги
превърне в творци.
Метафора е ключовата дума в света  на литературната игра!

*Курс “Логическо мислене”- изучаване на много методи за лесно смятане,програми с решаване на много интересни, забавни и логически задачи от ежедневието и от учебната програма, поднесени от преподавател – педагог по математика с професионален опит с деца. Нашата цел е да накараме децата да мислят и да покажем начини да станат по-добри.

Курсовете са предназначени за деца от 3-ти до 7 клас. Посещенията са 2 пъти седмично по 2 уч.часа. Общ брой часове на всеки от допълнителните курсове – 40 уч.часа.

 

 

 

До 10% ОТСТЪПКА ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ ЗА ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ 2018!

Запишете се за някоя от Летните ни програми до 30.04.2018г. и ще получите до 10% отстъпка за ранно записване.

Отстъпката важи за:

1. Лятно училище за деца - полудневна и целодневна програма през месеците юни и юли!
2. Целодневна програма под формата на занималня през месеците юни и юли!
3. Летни курсове по АНГЛИЙСКИ, РУСКИ, НЕМСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ, РИСУВАНЕ и МАТЕМАТИКА - за деца!
4. Летни курсове по НЕМСКИ, АНГЛИЙСКИ, РУСКИ, ИТАЛИАНСКИ, БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ и РИСУВАНЕ - за възрастни!
5. Допълнителни курсове и занимания- курс “Опознай професиите”; курс „Литературна игра”; курс “Логическо мислене”

Телефон за информация и записвания:
Отдел "Летни програми": 0878/ 39 49 39


 

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top