Руски

Руски език

 

Руски език Варна

По данни на Министерството на образованието, младежта и науката в момента около 200 000 души в страната изучават руски език. През последните години интересът към изучаването на руски език в България устойчиво нараства. Интерес вече проявяват и родители, които искат децата им да учат руски език в детските градини. В министерството постоянно постъпват запитвания от млади хора извън студентска възраст с различна специалност, къде могат да изучават руски език.

Read more...

Руски език - общ

Курс по руски език гр. Варна за възрастни – общ руски
Курсът по руски език
с обща насоченост, ще запознае курсиста с езика,
ще изгради умения за свободно общуване във всекидневни ситуации, или ще усъвършенства вече придобитите знания!

Read more...

Кратък курс по руски език в сферата на туризма

Курс в туризма
Кратък курс по Руски език за начинаещи в сферата на туризма

 

Курсовете са предназначени за хора, които работят в сферата на туризма и разговорите с клиенти са особено важни за качественото изпълнение на работата. Особено ползотворни са за длъжностите:
- Администратор, пиколо и др.
- Сервитьори, бармани, готвачи на линия и др.
- Персонал в информационен център,
- Отговорен персонал (в ресторанта, в кафенето и др.)
- Туристически агент, екскурзовод и др.

Read more...
 

Бизнес Руски

Курс бизнес руски език
Бизнес руски е предназначен за хора заинтересувани от установяването на делови контакти с руско говорящи партньори или клиенти и развиване на успешна търговска дейност на руските пазари.

Read more...

Юридически руски

Курс юридически руски в град Варна
Целта на този курс е да представи основни принципни положения и термини и да подобри употребата и възприемането на езика, който се използва в руската правна система.

Read more...

Руски в Недвижимите имоти

Курс по руски език в гр. Варна за работещите в сферата на недвижимите имоти и строителството !

Курсът е предназначен за обучение на работещите в сферата на строителството и недвижимите имоти, които искат да придобият навици за общуване на руски език.

Read more...
 

Курс по руски език за туризма

Курс по руски език в гр. Варна за работещите в сферата на туризма - ресторантьорство, хотелиерство и др.

Курсът е предназначен за обучение на работещите в сферата на туризма и обслужването, които искат да придобият навици за общуване на руски език.

Read more...

Сертификат по Руски

Курс подготовка за ТРКИ (Тест по русскому языку как иностранному)

Руската държавна система за тестуване ТРКИ е включена в Европейската структура за езиково обучение ALTE. Системата се състои от шест нива които се отнасят към нивата на английски език както следва:

Read more...

Матура по руски

Курс за матура по руски език в гр. Варна

Курсовете за матура по руски език включват цялостна и задълбочена подготовка на учениците за успешно представяне на матурата по руски език.

Read more...
 

Помощ на ученика

Курс по руски език за ученици - в помощ на ученика

Руски език за ученици е разработен за деца и младежи учещи руски език в училище.

Read more...

Руски за деца

Курс по руски език за деца в гр. Варна

Детските курсове по руски език са предназначени за деца на 4 - 13 годишна възраст.

Read more...
 
: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top