Подготовка за 7 клас

Подготовка за матура/външно оценяване след 7-ми клас

От години вече, когато детето стане седми клас и външното оценяване наближи, родителите започват да се вайкат и чудят: „Как ще се справим?“; „Как ще влезе в най-добрата гимназия?“; „От къде да намеря време, за да седна и да уча с него?“.

Всички Ваши въпроси намират своя отговор при нас!

 

Образователен център Йера организира групи за подготовка на седмокласници и кандидат-гимназисти за външно оценяване по Български език. Курса е част от нашата Школа по Български език и Литература и е напълно съобразен с актуалните изисквания на МОН. Всеки наш ученик получава индивидуално внимание и грижа да усвои нужните знания, за да не изпитва затруднения както на изпита, така и по-късно – в гимназията.

Подготовката за външно оценяване и изпити на учениците от 7-ми клас се базира на няколко основни фундамента:

  • Запознаване със спецификата на изпита и създаване на умения за работа с основния изпитен формат на матурата;

  • Преговор на материала от предишни години, включен в конспекта на МОН, както и научаване и затвърждаване на този от 7-ми клас;

  • Научаване на граматиката и литературните произведения и усвояване уменията за преразказ и съчинение по дадена тема;

  • Граматични тестове по Български език;

  • Упражнения с въпроси от изпити за външно оценяване от предишни години;

  • Трансформиране на преразказ на непознат текст;

  • Пробни матури (изпити).

Курсовете се водят от квалифицирани преподаватели, филолози с опит в подготовката на ученици за изпити и външно оценяване след седми клас.

Курсът за подготовка по Български език за външното оценяване след 7-ми клас е с продължителност 104 уч. часа.

Обучението се организира индивидуално и групово (малки групи).

За индивидуалното обучение продължителността се определя според бързината на разбиране и нивото на желаещия.

Записванията за индивидуално обучение са постоянни и подготовката по Български език за външното оценяване може да стартира по всяко време.

Записванията стават на място, в офиса на Образователен център Йера.

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top