Курсове по английски език - Варна

 

Нашите курсове по английски език за работещи и студенти обхващат всички нива от начинаещи до напреднали (А1-С2)! Разработени са за да задоволят нарастващите потребности от използването на английски език в различни ситуации.
Курсът
по английски език с обща насоченост, ще запознае курсиста с езика, ще изгради умения за свободно общуване във всекидневни ситуации, или ще усъвършенства вече придобитите знания!

Тези курсове по английски език ще развият Вашите комуникативни умения, ще разширят знанията Ви  и ще изградят увереността Ви за владеене на езика, или ще Ви помогнат да направите първите стъпки по овладяването на английския език! Той е насочен към развиване на четирите основни умения писане, говорене, четене и разбиране, като темите върху които се акцентира са от Вашето ежедневие – в магазина, в ресторанта или бара, на улицата, на работа, за дома и семейството, за образование, навици, приятели, спорт, пътуване, здраве и др. Общият английски език ще изгради у Вас чувство на увереност в различни житейски ситуации.

Работим с изцяло нова система за обучение по английски език на възрастни на Oxford, разработена в учебник и тетрадка (за курсистите), обхващаща четирите основни компонента, но съсредоточена върху комуникацията. Изцяло свежа и обновена информация, интересни и полезни текстове и теми. В обучението са включени много видео филми в различни тематики, тестове за упражнение, допълнителни истории за слушане и специална онлайн платформа за възрастни с упражнения за домашна подготовка и затвърждаване на наученото.

Обучението по Английски език се разпределя в нива изцяло съобразени с Европейската езикова рамка:
А1-Beginner; A1-Elementary; A2-Pre-Intermediate; B1-Intermediate; B2-Upper-Intermediate; C1- Advanced

Курсът по общ английски език може да бъде под индивидуална и групова форма на обучение.

При груповото обучение:

А1-Beginner:

  • Продължителност 60 уч.часа (1уч.час е 45 минути)
  • Стандартен курс - два пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 2,5 месеца
  • Интензивен курс - три пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 1 месец и три седмици

A1-В1:

  • Продължителност 80 уч.часа (1уч.час е 45 минути)
  • Стандартен курс - два пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 3,5 месеца
  • Интензивен курс - три пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 2,5 месеца

В2-C1:

  • Продължителност 100 уч.часа (1уч.час е 45 минути)
  • Стандартен курс - два пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 4 месеца
  • Интензивен курс- три пъти седмично по 3 уч.часа, покриване на едно ниво за 3 месеца

При индивидуалното обучение няма определен брой часове, а материал, който трябва да се покрие. Броят часове изцяло зависи от начина на възприемане и конкретните нужди и изисквания. Посещенията и интензивността се определят изцяло от Вашето свободно време.

Работим изцяло с филолози и педагози по английски език с опит, усъвършенствали езика и метода на преподаване, за да може материала да бъде по-лесно представен и по-лесно усвоен от курсистите. На ниските нива граматиката задължително се обяснява на български език, за да бъде усвоена максимално точно и разбираемо от начинаещите.

Искам да получа повече информация и как да се запиша.

 

Top