Кратък курс по английски език в сферата на туризма

Курс в туризма

Кратък курс по Английски език за начинаещи в сферата на туризма

Курсовете са предназначени за хора, които работят в сферата на туризма и разговорите с клиенти са особено важни за качественото изпълнение на работата. Особено ползотворни са за длъжностите:
- Администратор, пиколо и др.
- Сервитьори, бармани, готвачи на линия и др.
- Персонал в информационен център,
- Отговорен персонал (в ресторанта, в кафенето и др.)
- Туристически агент, екскурзовод и др.

В курсът се включват както основните изрази необходими за вашата работа, така и съпътстващата терминология, необходима за качественото изпълнение на работата и забележително обслужване, което клиента няма как да не забележи.
В края на курсът Вие спокойно ще можете да се справяте с длъжност в сферата на туризма, разговаряйки на английски, немски или руски език.
Издава се сертификат, удостоверяващ изучения от Вас материал в курс в сферата на туризма.

 

Основни теми, които ще бъдат разглеждани в курса:
1.Посрещане и регистрация на гости на рецепция.
Хората, които имат задачата да посрещнат гостите в хотела – администратор и пиколо, са от особено важно значение за работата на хотела и влияят върху мнението на гостите към хотела, в който са отседнали.
В тази тема, курсистът ще бъде обучен как да посреща учтиво гостите на хотела, да уточнява продължителността на престоя им,условията,цената и начина на плащане. Ще може вежливо да помоли госта да му предостави личен документ, за да извърши регистрацията.
Ще се научи да дава кратка информация за първите часове от пребиваването:
-местоположение на стаята;
-условия за съхранение на ценности;
-услуги на хотела;
-работно време на ресторанта и магазините.
Ще Ви предоставим специфични изрази, с които ще можете по най-подходящия начин да посрещате и изпращате гостите, да ги уверявате, че сте готови да помогнете по всяко време на престоя им.

2.Обслужване в кафе и ресторант.
Барманът и сервитьорът са лицето на ресторанта или кафенето. Те имат най-много контакти с клиенти и са живата реклама на заведението. Те създават представителност, репутация и имидж на заведението. Непосредственото обслужване е важен етап в цялостния процес на обслужване на клиентите.
В тази тема курсистът ще се запознае с точните и правилни изрази, с които да може да
посрещне и да настани клиента на масата. Ще може да приеме поръчката, при което да установи нуждите и потребностите на клиента, да му помогне при избора и да му даде насоки и разяснения по менюто.Ще научи подробно храните, напитките,подправките и посудата (чинии,прибори,салфетки и др.).
След като овладее изрази, които ще му помогнат при поднасянето но ястията и напитките, дори с евентуалните рекламации, курсиста ще бъде научен учтиво да изпраща посетителите и да ги покани да го посетят отново.

3.Описание на хотела и даване на информация.
Курсистът ще се научи как да разказва подробна информация за хотела. Да запознае гостите с материалната база, удобствата, съоръженията и благоприятните условия, с които разполага хотела (фитнес, СПА зони,ресторанти,забавления,приюти за домашни любимци, лекарски кабинети и конферентни зали).
Ще се научите как да давате информация за различните видове услуги, които предлага хотела и към кого да се обърнат гостите, ако има проблем или се нуждаят от услуга.

4.Рекламации и оплаквания.
Много е важно в конфликтна ситуация човек да реагира адекватно и правилно, за да се справи бързо с проблема.
Курсистът ще научи да установява възникналият проблем, да го дискутира с госта. Целта е да успокой клиента и максимално точно да обясни конкретната ситуация и как може да бъде решена в най-кратки срокове.

5.Предлагане на екскурзии, коли под наем, описание на пътя.
Във вашата работа се оказва, че е важно да убедите клиента в това, коя дестинация е важно да посети и колко интересна би била тя за него.
Тази тема ще Ви научи красиво и увлекателно да описвате забележителностите и интересните места, които клиента или госта трябва да посети и разгледа. Ще може да му предложите по убедителен начин различни екскурзии и начини, по които могат да бъдат организирани.
Ще можете да предложите на клиента или госта различни видове транспорт, които да използва (коли под наем, автобуси,влакове,таксита и др.) .Също така научавате как да давате адекватна информация и описание на различни маршрути.

Цени и условия:
Курсът в туризма по английски, немски или руски език се състои от 30уч.часа, в които се взима само специализиран материал в сферата на туризма. Курсът не е равен на едно ниво и е подходящ за начинаещи или изучавали нива А1 и/или А2.
Цената на курса е 186.00лв и се заплаща наведнъж преди стартирането на курса. В цената влиза издаването на сертификат, удостоверяващ изучения от Вас материал.
Курсовете се провеждат през февруари, март и април.


За повече информация и записване:

 

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top