Курсове и индивидуално обучение по английски език - Варна

В Езиков център Йера обучението по английски език заема особено място. Ние осъзнаваме необходимостта от изучаване на английски език и сме разработили различни видове курсове подходящи за всички нужди и ситуации.
Нашите преподаватели филолози основавайки се на познанията и опита си са разработили специални методики на преподаване, които се прилагат успешно в курсовете и индивидуалното обучение по английски език.
Обучението на деца е предизвикателство с което не всеки би се справил, но при нас курсовете по английски език за деца са истинско удоволствие и приятно преживяване за децата. Благодарение на методиката за работа с деца и педагозите, които ги обучават децата бързо, лесно и забавлявайки се усвояват материала по английски език. Ако не искате Вашето дете да е в група и смятате, че само ще се справя по-добре, индивидуалното обучение по английски език е идеално за Вас.

Read more...
 

Курс и индивидуално обучение по английски език за деца - Варна

Курс английски език за деца град Варна

Детските курсове по английски език са предназначени за деца на 3 - 13 годишна възраст. Добре систематизираният и разработен учебен материал провокира детското съзнание и стимулира процеса на обучение по английски език. Уроците включват развитието на умения за четене и писане, както и плавното усвояване на чуждия език.

Read more...

Курс по английски език в помощ на ученика - Варна


Курс по английски език за ученици - в помощ на ученика

Английски език за ученици е разработен за деца и младежи учещи английски език в училище. Неговата цел е да подпомогне учебния процес и да наблегне на изучавания в клас материал.
Ученикът
ще затвърждава и развива знанията и уменията по английски език, придобити в училище,ще подготвя домашните си и ще упражнява материала, преподаван в класната стая! Освен това чрез допълнителни упражнения и учебни материали ще допълни и обогати придобитите вече знания по английски език.

Read more...
 

ПОДГОТОВКА ЗА СЪСТЕЗАНИЯ

ПОДГОТОВКА ЗА СЪСТЕЗАНИЯ

Аз общувам с Европа - Английски

„Аз общувам с Европа” - АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Тестът включва забавни задачи и въпроси с отворен и затворен тип отговори.
Тестовите въпроси са от учебното съдържание по Английски език за 2, 3 и 4 клас.
В теста има забавни задачи, съобразени с възрастта на участниците. Богатите илюстрации често са част от ключа към верните отговори.

Национално финално състезание
Тестът включва въпроси с отворен и затворен тип отговори от тематичните области на всички проведени състезания по класове.
Тестовите въпроси са ориентирани към комплексните знания на учениците, в съответствие с изучавания учебен материал.

Read more...
 

Курсове по английски език - Варна

 

Нашите курсове по английски език за работещи и студенти обхващат всички нива от начинаещи до напреднали (А1-С2)! Разработени са за да задоволят нарастващите потребности от използването на английски език в различни ситуации.
Курсът
по английски език с обща насоченост, ще запознае курсиста с езика, ще изгради умения за свободно общуване във всекидневни ситуации, или ще усъвършенства вече придобитите знания!

Read more...

Кратък курс по английски език в сферата на туризма

Курс в туризма

Кратък курс по Английски език за начинаещи в сферата на туризма

Курсовете са предназначени за хора, които работят в сферата на туризма и разговорите с клиенти са особено важни за качественото изпълнение на работата. Особено ползотворни са за длъжностите:
- Администратор, пиколо и др.
- Сервитьори, бармани, готвачи на линия и др.
- Персонал в информационен център,
- Отговорен персонал (в ресторанта, в кафенето и др.)
- Туристически агент, екскурзовод и др.

Read more...
 

Курс и индивидуално обучение по бизнес английски език - Варна

Бизнес английски е предназначен за хора заинтересувани от установяването на делови контакти с англо-говорещи партньори или клиенти и развиване на успешна търговска дейност на международните пазари. Курсистите трябва да владеят английският език на ниво близко до средното. Чрез този курс Вие ще усъвършенствате и задълбочите познанията си по английски език

Read more...

Курсове и индивидуално обучение по юридически английски език

Курс юридически английски език (Legal English)

Целта на този курс по английски език е да представи основни принципни положения и термини и да подобри употребата и възприемането на езика, който се използва в английската правна система. Чрез използването на специални учебни системи и включените към тях допълнителни материали, упражнения и тестове свързани с правото,

Read more...
 

Курсове и индивидуално обучение по английски за недвижими имоти

Курс по английски език за работещите в сферата на недвижимите имоти

Курсът е предназначен за обучение на работещите в сферата на строителството и недвижимите имоти, които искат да придобият навици за общуване на английски език. Структурата и съдържанието, учебните материали и видовете упражнения и задачи отчитат комуникативните потребности на учащите.

Read more...

Курс за матура по английски език

Курс за матура по английски език

Курсовете за матура по английски език включват цялостна и задълбочена подготовка на учениците за успешно представяне на матурата. По време на курса се обръща особено внимание на 4-те изпитни компонента, включени в зрелостния изпит:
- четене с разбиране
- слушане с разбиране
- тест за оценяване на езиковата компетентност по английски език - граматическа и лексикална подготовка.
- писане на собствен текст - съчинение/ есе.

Read more...
 

Курсове по английски език за подготовка за IELTS & TOEFL - Варна

Курсове за подготовка за – IELTS и TOEFL

Курсът е предназначен за хора, които искат да продължат образованието си в университети във Великобритания. Курсовете за IELTS и TOEFL включват цялостна и задълбочена подготовка за успешно представяне на изпита. По време на курса се обръща особено внимание на 5-те изпитни компонента, включени в теста:

Read more...

Курсове и индивидуално обучение за подготовка за FCE, CAE, CPE

FCE, CAE, CPE

Read more...
 

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/jeravarn/public_html/templates/yt_university15/html/pagination.php on line 127

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/jeravarn/public_html/templates/yt_university15/html/pagination.php on line 133

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/jeravarn/public_html/templates/yt_university15/html/pagination.php on line 127

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/jeravarn/public_html/templates/yt_university15/html/pagination.php on line 133
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 2

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Top