Английски език

Курсове и индивидуално обучение по английски език - Варна

В Езиков център Йера обучението по английски език заема особено място. Ние осъзнаваме необходимостта от изучаване на английски език и сме разработили различни видове курсове подходящи за всички нужди и ситуации.

Read more...

Курс и индивидуално обучение по английски език за деца - Варна

Детските курсове по английски език са предназначени за деца от 3 до 13 годишна възраст. Добре систематизираният и разработен учебен материал провокира детското съзнание и стимулира процеса на обучение по английски език.

Read more...

Курс по английски език в помощ на ученика - Варна


Курс по английски език за ученици - в помощ на ученика

Английски език за ученици е разработен за деца и младежи учещи английски език в училище. Неговата цел е да подпомогне учебния процес и да наблегне на изучавания в клас материал.

Read more...
 

Курсове по английски език - Варна

 

Нашите курсове по английски език за работещи и студенти обхващат всички нива от начинаещи до напреднали (А1-С2)! Разработени са за да задоволят нарастващите потребности от използването на английски език в различни ситуации.
Курсът
по английски език с обща насоченост, ще запознае курсиста с езика, ще изгради умения за свободно общуване във всекидневни ситуации, или ще усъвършенства вече придобитите знания!

Read more...

Кратък курс по английски език в сферата на туризма

Курс в туризма

Кратък курс по Английски език за начинаещи в сферата на туризма

Курсовете са предназначени за хора, които работят в сферата на туризма и разговорите с клиенти са особено важни за качественото изпълнение на работата. Особено ползотворни са за длъжностите:
- Администратор, пиколо и др.
- Сервитьори, бармани, готвачи на линия и др.
- Персонал в информационен център,
- Отговорен персонал (в ресторанта, в кафенето и др.)
- Туристически агент, екскурзовод и др.

Read more...

Курс и индивидуално обучение по бизнес английски език - Варна

Бизнес английски е предназначен за хора заинтересувани от установяването на делови контакти с англо-говорещи партньори или клиенти и развиване на успешна търговска дейност на международните пазари. Курсистите трябва да владеят английският език на ниво близко до средното. Чрез този курс Вие ще усъвършенствате и задълбочите познанията си по английски език

Read more...
 

Курсове и индивидуално обучение по юридически английски език

Курс юридически английски език (Legal English)

Целта на този курс по английски език е да представи основни принципни положения и термини и да подобри употребата и възприемането на езика, който се използва в английската правна система. Чрез използването на специални учебни системи и включените към тях допълнителни материали, упражнения и тестове свързани с правото,

Read more...

Курсове и индивидуално обучение по английски за недвижими имоти

Курс по английски език за работещите в сферата на недвижимите имоти

Курсът е предназначен за обучение на работещите в сферата на строителството и недвижимите имоти, които искат да придобият навици за общуване на английски език. Структурата и съдържанието, учебните материали и видовете упражнения и задачи отчитат комуникативните потребности на учащите.

Read more...

Курс за матура по английски език

Курс за матура по английски език

Курсовете за матура по английски език включват цялостна и задълбочена подготовка на учениците за успешно представяне на матурата. По време на курса се обръща особено внимание на 4-те изпитни компонента, включени в зрелостния изпит:
- четене с разбиране
- слушане с разбиране
- тест за оценяване на езиковата компетентност по английски език - граматическа и лексикална подготовка.
- писане на собствен текст - съчинение/ есе.

Read more...
 

Курсове по английски език за подготовка за IELTS & TOEFL - Варна

Курсове за подготовка за – IELTS и TOEFL

Курсът е предназначен за хора, които искат да продължат образованието си в университети във Великобритания. Курсовете за IELTS и TOEFL включват цялостна и задълбочена подготовка за успешно представяне на изпита. По време на курса се обръща особено внимание на 5-те изпитни компонента, включени в теста:

Read more...

Аз общувам с Европа - Английски

„Аз общувам с Европа” - АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Тестът включва забавни задачи и въпроси с отворен и затворен тип отговори.
Тестовите въпроси са от учебното съдържание по Английски език за 2, 3 и 4 клас.
В теста има забавни задачи, съобразени с възрастта на участниците. Богатите илюстрации често са част от ключа към верните отговори.

Read more...
 

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/jeravarn/public_html/templates/yt_university15/html/pagination.php on line 127

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/jeravarn/public_html/templates/yt_university15/html/pagination.php on line 133

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/jeravarn/public_html/templates/yt_university15/html/pagination.php on line 127

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/jeravarn/public_html/templates/yt_university15/html/pagination.php on line 133
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 2

Top